Шок! Софи Маринова разкри: Гринго ме пребиваше! Заплашва с убийство мен и Лоренцо!

sofi-marinova-2

Месеци наред Софи Маринова е била физически и психически малтретирана от последното си гадже Тодор Давидов – Гринго. При един от побоите той дори счупил ръката на фолк дивата.

Тези шокиращи признания направи самата Софи в предаването „Преди обед“. След всеки побой, Гринго заплашвал певицата и сина й Лоренцо, че ще ги убие, ако тя проговори. Софи Маринова разкри, че в момента се движи с охрана, защото се страхува за сигурността си, както и за сина си.

Певицата подала жалба в полицията, а Гринго пък се скрил в Германия, където живее от дълги години. Въпреки това, продължавал да звъни на Софи и да заплашва и нея, и детето й с ужасии.

sofi-marinova-gadje-2

Певицата призна също, че бременността й се оказала фалшива. Фолк дивата си направила тест, който дал положителен резултат. Когато отишла на лекар обаче, се оказало, че не е бременна. Вероятно от стреса покрай връзката си с 10- години по- младия Гринго хормоните й са променили резултата.

Софи обаче признава, че в този случай било по- добре да няма деца от човек като Тодор. Признава, че с него не може да се живее. Той не приемал работата й и постоянно я заплашвал.

Софи призна, че не знае с какво точно Тодор се занимава в Германия, но й били казали, че е сводник. В началото се държал много добре с нея, но когато дошъл да живеят заедно в България, коренно се променил.

Певицата с тъга констатира, че явно й е писано да не си намери мъж, с когото да живее.

YouTube Preview Image

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *