Шок! Рут Колева показа раните си след побоя от ромката служителка във Външно министерство! СНИМКА (+18)

rut-koleva-romka

Смразяваща снимка на жестоко посинените си крака след побоя, нанесен й от служителката на Външно министерство Деница Михайлова, пусна певицата Рут Колева.

Поп изпълнителката, която е в Япония за концерт, написа под шокиращия кадър „Поздрав от Външно министерство за прославяне на Клета Майка България в Япония, ама им прощаваме“.

Преди седмица Рут Колева беше пребита от Деница Михайлова, служител във Външно министерство. Певицата направила забележка на съпруга й, много заможен сириец, да не псува на висок глас България, тъй като всички го разбират.

rut-koleva-2

Думите на Рут отприщили агресията у Деница Михайлова, която започнала да я псува и обижда. Нарекла певицата „наркоманка“ и й крещяла, че мъжът й е богат инвеститор от Оман, който е вложил милиони в България. Колева извадила да снима с телефона си баталията, но това още повече влошило нещата.

Щом видяла, че я снимат, Деница Михайлова скочила от тузарския автомобил на съпруга си и започнала да рита и блъска Рут Колева.

След инцидента, Деница Михайлова се оправда, че всъщност певицата скочила на бой на нея и мъжа й и го нарекла „мръсен терорист“.

Ако Деница Михайлова ви изглежда позната от някъде, вероятно е заради участието й в няколко епизода на „Стъклен дом“. Скандалната служителка на Външно министерство е от ромски произход и в сериала играеше ромката Мая.

Все още не е известно дали Деница Михайлова ще бъде уволнена или специалните контакти на съпруга й ще успеят да й запазят служебното положение.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *