Шок! Роксана била любовница на Бареков, махнала бебето му

roksana-1

Николай Бареков и фолк певицата Роксана били любовници, по времето, когато журналистът бил шеф на ТВ 7. Настоящият евродепутат наливал хиляди евро в кариерата на ромската перла, както и в личната й банкова сметка, но парите не били лично негови, а на фалиралата телевизия. Това разкрива бивш служител на Бареков в сигнал до медиите.

Роксана определено била превзела сърцето на журналиста и той бил лудо влюбен в нея. Певицата ходела всеки ден в офиса му в ТВ 7 и оставала там с часове, като през това време, директорът забранявал на служителите му да го безпокоят. Бареков засипвал Роксана с изключително скъпи подаръци, давал й пари за клипове.

Снимки, които Роксана изпращала на Бареков
Снимки, които Роксана изпращала на Бареков

По времето, когато се развива любовната афера, певицата вече е семейна. Затова срещите им са ставали през деня в офиса на журналиста. Бареков обаче измисля хитър начин, за да прекарва нощите си с любовницата си. Навива певицата да влезе в риалити шоуто „Къртицата“. До тогава Роксана категорично отказвала. Бареков обаче й издейства най- високият хонорар в шоуто – 70.000 първоначално и още 50.000 в последствие, ако се задържи повече.

Певицата влиза в предаването, но не прекарва дори една нощ вътре. Всяка вечер е извеждана от базата, за да прекарва нощта в Бареков. Още в началото на „Къртицата“ обаче се налага Роксана да излезе. Певицата е бременна, но бащата не е съпругът й, а любовникът й Николай Бареков. През психоложката на „Къртицата“, Ани Владимирова, Роксана споделя, че сега е в началото на кариерата си и не иска още деца.

barekov

Със съдействието на Николай Бареков фолк звездата е извадена от шоуто, без да плаща неустойките според договора. Само се разминава с връщане на хонорара.

В анонимното писмо на бившия служител са публикувани и голи снимки на певицата, които са извадени от компютъра на Николай Бареков. Журналистът изобщо не криел чувствата си към младата звезда на „Пайнер“ и дори я държал за ръка през хората. Освен видео клипове, Бареков й подарил силиконов бюст, както и скъп джип. Като всички разходки са за сметка на ТВ 7, след чийто фалит стотици служители останаха без заплати.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *