Шок! Развежда ли се кака Лара – Виж Тук:

kaka-lara-1

Тежка лична драма терзае напоследък кака Лара. Бившата тв водеща е спипала съпруга си Веселин в крачка с млада колежка от БНТ.

През последните месеци мъжът на Лара редовно е засичан да пърха около доста по- млада от него стажант- репортерка в телевизията- майка, шушукат на „Сан Стефано“.

Докато каката от „Милион и едно желания“ заработвала тлъст хонорар във „Вип Брадър“ миналата есен, съпругът й и младата му любовница още повече задълбочили отношенията си.

Лара със съруга си Веско
Лара със съруга си Веско

За капак, приятели на Лара наскоро засекли Веселин и репортерката да разглеждат мебели в голям магазин. Горещата клюка бързо достигнала до бившата тв водеща и направо я сразила. Тя изпаднала в тежка депресия и дори сериозно се замисляла за развод.

Кака Лара обаче не искала да бърза и да освобождава пътя на младата си съперница. Освен това, бившата тв водеща и оператора Веселин имат дъщеря на 6 годинки. Заедно отглеждат и първата дъщеря на Лара – от брака й с журналиста Владо Береану.

Тя рискува да се окаже самотна майка и да се чуди как да свързва двата края. Освен това, със съпруга си имат кредит за жилище, което закупиха наскоро. Семейството използва хонорара й от „Вип Брадър“, за да се сдобият с имот в центъра на София. Но едва ли са минали без ипотека.

Откакто остана без работа след фалита на тв 7, кака Лара разчита изцяло финансово на мъжа си, който вади добра заплата като оператор в телевизия „Планета“. Така че, ако трябва да се раздели с него, положението й ще стане доста трудно.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *