Шок! Рачков оставил Мария заради кошмарна постъпка! Вижте какво му причинила:

maria-ignatova-rachkov-1

Мария Игнатова и Димитър Рачков са сложили край на връзката си заради невероятно егоистична постъпка на блондинката.

Преди година и половина Мария забременяла, въпреки че взимала строги мерки това да не се случи. Рачков полудял от радост, защото е къщовник и обича децата.  Половинката му обаче била ужасена, изпадала в депресия и непрекъснато плачела. Тя не можела да понесе мисълта, че ще напълнее, ще изгуби хубавата си фигура и успешната си тв кариера. И вместо да блести на малкия екрана, ще се затвори вкъщи, за да сменя пелени.

„С кариерата ми е свършено“, ронела сълзи тя. След две години всички ще ме забравят. Рачков бдял като орел над нея, изпълнявал всеки неин каприз, но тя била твърда – не искала бебе, не искала да става майка. Затова, докато той бил на работа, актрисата си уговорила час в клиника и направила аборт. А после избягала в дома на майка си.

dimitar-rachkov-maria

Рачков бил много наранен, но й простил. Все пак я обичал и искал да останат заедно, но между тях непрекъснато стоял призракът на предателството.  Двамата започнали да се карат непрекъснато, той я обвинявал, че е егоистка, а тя излизала от къщи и не се връщала, за да не гледа намусената му физиономия.

Колкото и да се опитвали да залепят счупеното, пукнатината се разширявала и ставала все по-болезнена. За да си отмъсти за тормоза, Мария се хвърлила в обятията на Енчо Кирязов. Мимолетната й изневяра окончателно вбесила Рачков. И без това непрекъснато чувал слухове, че половинката му не е от най-верните и очичките й шарели непрекъснато по чужди мъже.

Накрая в дома им станало нетърпимо. Всеки обвинявал другия за разпадането на връзката им. Мария не издържала на напрежението и се преместила при майка си. В момента Рачков също е при майка си, във вилата в Твъдица, и чака да се върне на работа, за да забрави за личните си драми. Но там пък ще се сблъсква непрекъснато  с бившата си и не знае изобщо как ще работят заедно.

Засега Халваджиян ги сложил в различни формати, за да не се засичат.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *