Шок! Покушение срещу живота на моделката Катрин Вачева! Ето какво се случи:

katrin-vacheva-1

Зловещо покушение едва не погуби Катрин Вачева! Моделката разкри, че някой се опитал да я убие, като свалил част от личния й автомобил. Липсата на жизненоважния чарк трябвало да блокира колата, докато е в движение.

Ето какво написа Катрин, след като по чудо оцеля:

Моделката, известна като носителка на „Мис Силикон, явно няма представа кой е поръчителят на посегателството срещу живота й. Но предполага, че е от завист.

Катрин Вачева се сдоби с печална популярност през 2010 година, когато беше зверски пребита от бившия вече футболист Орлин Орлинов в дома му. Тя заведе дело срещу насилника си, а в хода му стана ясно, че десетки момичета са пострадали от спортиста. След дълга и тежка съдебна битка, моделката успя да го осъди.

Иначе, Катрин Вачева се радва на завиден стандарт на живот, а честите й воаяжи до Дубай, будят известни подозрения в шоу средите. Тя се хвали, че има две висши образования – „Психология“ и „Бизнес администрация“, но не практикува нито една от професиите, за които е учила.

Въпреки тежката артилерия от дипломи, моделката показа елементарни пропуски в общата си култура по време на участието си във „Вип Брадър“ преди две години. Никой от съквартирантите, нито пък зрителите, останаха с впечатление, че миската е ляла кървава пот, докато учи висшето си образование.

Името й беше замесено преди няколко години в скандал с мрежа за платена любов. Като дори се говореше, че тя „снасяла“ на службите събираната в леглото ценна информация и с*кс компромати за играчи от подземния свят.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *