Шок! „Пайнер“ Отмениха Наградите заради Измама със Зрителски Вот! Виж Тук:

planeta-nagradi

Безпрецедентно решение взе „Пайнер“! Чалга гигантът отмени зрителското гласуване, което трябваше да определи отличниците за изминалата година. А причината – опит за манипулация на вота!

От „Пайнер“ признаха, че наистина зрителското гласуване е опорочено заради употреба на нечестни начини за увеличаване на гласовете в полза на един или друг изпълнител.

Затова, от компанията отменят зрителски вот, както по- рано се отказаха да правят и официална церемония по връчване на призовете. Така че, тази година изобщо няма да има награди на „Планета“.

Тазгодишните победители трябваше да бъдат избрани от зрителите заради скандалите през миналата година. Тогава Галена бойкотира наградите, след като разбра, че не тя, а конкурентката й Преслава ще бъде избрана за „Певица на годината“.

fiki-storaro

Така или иначе обаче, по- рано от компанията съобщиха, че няма да правят церемония. Желанието им било всеки изпълнител да види оценката си от зрителите и да си направи изводите.

От „Пайнер“ отричат някой недоволен от номинираните да е използвал нечестната схема за трупане на вот. Факт е обаче, че поне един беше уличен от феновете – Фики Стораро.

Четири дни младият певец имаше много слаби резултати в абсолютно всички категории, в които беше номинират. След това обаче, само за няколко часа в малките часове на 14 януари, изведнъж започва масирано гласуване за него.

Измамата на Фики обаче лъсна много явно, тъй като той обра и трите номинации в две от категориите – за песен и видеоклип на годината. Реално, оказа се конкурент сам на себе си.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *