Шок! Отвлекли Наталия Гуркова в ЮАР! Всичко за екшъна:

nataliia-gurkova

Истински кошмар преживя„Мис България“ Наталия Гуркова! Красавицата се разминала на косъм с отвличане в ЮАР. Гуркова попаднала в епицентъра на жестокия екшън, заради криминалните връзки на съпруга й Джордже Михалевич.

Черногорският бизнесмен от години е известен с ъндърграунд контактите си. Преди четири години Джордже беше задържан, тъй като укривал международен аферист.

Връзките с престъпния свят вече костваха живота на бащата на Джордже Михалевич. Възрастният мъж бил отвлечен и убит в ЮАР, заради криминалното досие на сина си.

nataliya-gurkova

Причината за жестокото отмъщение бил неизплатен дълг от 7 млн. долара, които съпруга на Наталия Гуркова трябвало да върне на сръбски престъпен бос. От мафията му се заканили обаче, че ще има и още жертви.

Главорезите набелязали съпругата на Джордже и едно от децата им. По време на обиколка на Наталия Гуркова и детето из мол в Йоханесбург, били нападнати и насилствено вкарани в джип. Бандитите се обадили на мъжа й. Джордже тутакси се появил. Подписал документи и им дал тузарския си часовник на стойност 80 000 долара.

Екшъна се разиграл преди година и половина. Оттогава Наталия Гуркова заявила категорично на мъжа си, че повече няма да остане в ЮАР. Мис- ката се прибрала в България. Проблемите на съпруга й обаче продължават. Гуркова категорично отрича, че двамата са в развод и твърди, че имат стабилно семейство. Но така и не желае да се прибере при мъжа си.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *