Шок! Малкия Канар Плаши с Бой фенове на Джена!

djena-cici-2

Грозна сцена спретна Малкия Канар в столично заведение, където съпругата му Джена била на участие.

На излизане от заведението, фен на певицата поискал да се снима с нея. Малкия Канар започнал да му крещи и да го ругае. Дори го заплашил със бой. Джена не успяла нищо да каже. Двамата с Канара побързали да се качат в автомобила си и отпрашили.

Това обаче далеч не е първата изцепка на Наско. Младият съпруг на Джена е голям ревнивец и често се случвало да ругае нейни фенове, които искат да се доближат до нея. За да не го дразни пък, фолк дивата станала доста студена към почитателите си. Не смеела дори да размени дума с някого, защото Канара само това и чакал да скочи.

djena-painer

Поведението на Наско, който все пак също е на сцената, буди недоумение, коментират обидени фенове на Джена. „Нали на нас разчитат да им пълним заведенията, защо ни псуват“, роптаят почитатели на поп- фолка.

Въпреки че се закани да слезе от сцената заради бременността си, Джена все още ходи на участия, макар и не толкова интензивно. Декември месец е един от най- силните за фолк певиците, тъй като има много празници, а и участия. Джена е заявила свое участие на 8 декември, за да не изпусне тлъстия хонорар за Студентския празник.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *