Шок! Мъжът на фолк певицата Татяна я зарязал заради ученичка! Виж Тук:

tatiana-1

Наскоро фолк певицата Татяна хвърли бомба, че се развежда след 18 години брачен живот. Изпълнителката от „Пайнер“ призна, че е взела тежкото решение, след като научила, че мъжът й Борислав е започнал връзка с друга жена.

Въпреки че бяха много стабилно семейство толкова време, трън в очите на съпруга й през годините, винаги била кариерата на певицата, издават техни близки.

Мъжът на Татяна се занимава със земеделие и работи много без почивка по цял ден. Затова искал, когато се прибира, съпругата му да си е у дома, а не да пее по кръчми.

tatiana

Самата фолк певица обаче разкри, че това далеч не е единствената изневяра на мъжа й. През годините се случвало да го хваща в крачка, но мислела, че е еднократна грешка.

След последния им скандал обаче, когато той за пореден път поискал Татяна да спре да се занимава с музика, тя научилата горчивата истина. Съпругът й имал връзка от известно време с друга жена.

По- точно – момиче. Любовницата била съвсем млада – на годините на сина им. Носело й се име на леко момиче и спряла да ходи на училище още в осми клас.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *