Шок! Маги Бадер се рани тежко при инцидент!

magi-bader-17

Страшен инцидент рани сериозно тазгодишната „Мис Плеймейт“ Магдалена Бадер.

Моделката пострада тежко по време не обичайната си тренировка във фитнес залата. Тя се контузила, докато вдига тежест от лежанка. Плеймейтката изпуснала уреда върху рамото си.
Маги Бадер веднага била откарана в болница, където се установило, че е изкълчила рамото.

Нараняването е доста сериозно. Лекарите й препоръчали да си стои вкъщи и й забранили да припарва в залата поне две седмици.

Актуалната „Мис Плеймейт“ е страстна фитнес маниачка и не пропуска ден, без да си е направила тренировката. В първите секунди от инцидента, колегите й от залата веднага се спуснали да й помагат. Един от треньорите донесъл студен компрес за рамото.

Момче от залата пък направило снимки, за да й останат за спомен от инцидента. Бадер първоначално му се скарала, че я нащракал с толкова драматичен момент. После обаче решила, че не е толкова лоша идея.

Моделката не се изплашила кой знае колко от контузията на рамото, тъй като е преживявала доста по- тежки здравословни проблеми. Плеймейтката претърпяла пет коремни операции още като ученичка вследствие на спукан апендикс и перетонит. Прекарала 3 месеца в болницата, докато се възстанови.

След като забременяла на 19 г., решила, че ще роди бебето, тъй като имало реална опасност, ако абортира, да не може да има деца.

Вероятно заради множеството здравословни перипетии, спортът е изключително важен за Маги Бадер. Но е важен също за работата й като модел.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *