Шок! Люси Дяковска разкри: На 18 бях изнасилена!

Люси Дяковска разкри, че била изнасилена на 18 години! Изповедта на певицата, която разбулва най- голямата й тайна, шокира България. На 18 години била брутално пребита и завлечена в апартамент от непознат, където той я насилил.

lusi

Лъчезарната Люси Дяковска крила дълбоко най- черната драма в живота си. Повод да разкрие ужасната случка стана предаването „Жените говорят“, където беше поканена да коментира Георги Симов, който нашумя като серийният изнасилвач от Бургас.

Във фаталната нощ, 18- годишната Люси Дяковска била в заведение със своя приятелка. Непознат мъж обаче започнал много агресивно да се закача с дружката на певицата. Бъдещата звезда решила да се намеси и вдигнала скандал на натрапника. Именно това го озлобило и решил да си отмъсти на Люси.

Психарят причакал Люси да излезе от заведението и я нападнал. Влачил я безпощадно за косата

Днес Люси е щастлива с половинката си Камелия
Днес Люси е щастлива с половинката си Камелия

и центъра на Плевен. Певицата се надявала да се спаси в дискотека, където работил неин близък диджей, но така и не успяла да се добере до мястото. Изнасилвачът я блъснал силно на земята и тя си ударила лошо главата.

Най- потресаващото е, че случката се разиграла на метри от входа на дискотеката, където Люси смятала да се скрие. Но охранителите изобщо не се намесили.

Насилникът успял да завлече младата певица в апартамент, където я пребил особено жестоко, гаврил се с нея, а накрая станало най- лошото – изнасилил я.

След престъплението Люси била в шок, а психарят избягал от местопрестъплението.

Люси Дяковска на сцената. ВИЖ ВИДЕОТО:

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *