Шок! Лекарска грешка уби бебетата на Енджи Касабие!

endji-kasabie-1

Страшна трагедия сполетя семейството на диетоложката Енджи Касабие! Лекарска грешка отнела живота на неродените й близнаци!

Диетоложката била бременна в шестия месец, когато получила остри болки в корема. Обадила се на лекаря си, но той я успокоил, че сигурно има спазми, защото е слаба. Впоследствие обаче станало ясно, че болките са от контракции. Наложило се Енджи да абортира близнаците.

Диетоложката разказва, че й трябвали още три- четири седмици, докато може да роди. Но нямала толкова време. Трагедията се разиграла преди месец и половина.

Енджи със съпруга си Рахиб на сватбата им
Енджи със съпруга си Рахиб на сватбата им

В момента Енджи Касабие и съпругът й Рабих ел Зейн уреждат преместването си в България. Ливанката, израснала в България, смята да възстанови практиката си по диетология у нас. Тя нашумя преди няколко години като диетоложката на родния елит, а сред клиентелата й бяха Азис и Стефан Данаилов.

После пък се уреди да готви здравословни менюта за холивудските величия, които идваха да снимат у нас поредицата „Непобедимите“.

Изведнъж Енджи Касабие рязко изчезна от родното публично пространство и започна да прекарва повече време в родината си Ливан. Оказа се, че причината е Рабих ел Зейн, бивш „Мистър Ливан“ и известен тв водещ там. Двамата се ожениха миналата година, като направиха две супер пищни церемонии – една в Ливан и една в Кайро, Египет. Тържествата продължила цяла седмица, а мащабите и блясъкът им шашнаха тамошния елит.

Енджи Касабие е родена в Ливан, но когато е на 4-5 години родителите й се преместват в България. От години баща й ръководи фармацевтичен бизнес с арабския свят. Брат й също живее в България и върти още няколко семейни фирми.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *