Скандал! Невена Бозукова – Неве натири неверния си мъж Краси Ванков след 18 години връзка!

krasi-vankov-neve

Нова звездна раздяла разтърси родния хайлайф. Тв продуцентът Краси Ванков и актрисата Невена Бозукова – Неве слагат край на 18- годишната си връзка.

Двамата минаваха за едно от най- стабилните семейства в арт средите, макар че нямаха официален брак. Актрисата ще проговори за първи път за развода си в предаването „Търси се“. Краси Ванков също ще коментира темата.

Двойката има едно общо дете – Никола, а Неве има и дъщеря от предходна връзка.

Неве и Краси със сина им
Неве и Краси със сина им

От анонса на „Търси се“ става ясно, че двойката е имала проблеми в комуникацията помежду си. Според Невена, ако с бившата й половинка отделяли повече време, за да си споделят проблемите, може би щели да избегнат раздялата.

Водещата Меги Колева пък написа в профила си във фейсбук, че се възхищава на силата на Неве и Краси да предприемат толкова радикална крачка след толкова години съвместен живот.

Извън захаросаната версия за по телевизията обаче, се крие доста по- тривиална история. Краси Ванков, който се наложи като един от най- успешните тв продуценти през последните години, от доста време кръшкал на жена си със своя подчинена. Той дори издигнал любовницата си до фиктивен директорски пост.

Явно накрая на Неве й писнало да бъде рогоноска и решила да запази достойнството си, като се раздели с неверния си мъж, шушукат из арт средите.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *