Шок! Клипът на Андреа и Сузанита се оказа… П*РНО! СНИМКИ+ВИДЕО (+18)

suzi-murad-andrea

Чиста п*рнография се оказа дългоочакваният видеоклип на Андреа и Сузанита.
Участието на 14- годишната щерка на Орхан Мурад се свежда до въртене на голо дупе пред камерите и нескопосан опит да рапира.

Кака й Андреа  стига по- далече, като участва в лесбийски сцени с известни плеймейтки.
Видеото изобилства от гола женска анатомия, като на места кадрите са откровено п*рнографски.

Под скандалното видео се леят възмутени коментари на потребители и повечето задават логичния въпрос защо не е цензурирано.

suzanita-2

След като напусна „Пайнер“, Андреа за първи път успя да привлече вниманието върху своя песен, но за съжаление, го направи като прибягна до отчаяни мерки. А именно – да употреби скандалната, но невръстна Сузанита, която да й осигури необходимата реклама и шумотевица около видеото.

suzanita

Андреа първа се залепи за щерката на Орхан Мурад преди месец, когато беше пометена от вълната недоволство заради провокативното си поведение. Половинката на Кубрат Пулев даде доста интервюта, за да обясни, че подкрепя Сузанита и дори ще я покани да направят песен заедно.

suzanita-1

Разбира се, Андреа е била наясно, че привличането на щурата ученичка й гарантира милиони гледания в ютюб, още интервюта и участия. Затова, 30- годишната залязла фолк звезда най- безцеремонно яхна еднодневката Сузи.

За майката на 14- годишната лудетина, Шенай Мурад, пък това било като сбъднат сън – да види дъщеря си редом с Андреа. Не е тайна, че именно тя подтиква Сузанита да залага на скандала, за да стане известна, тъй като навремето не успяла да пробие като певица, защото вече била омъжена за Орхан Мурад.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *