Шок! Киро Скалата замесен в убийството на мъжа на Анита Мейзер!

kiro-skalata-1

Шоуменът Кирил Вълчев- Киро Скалата е заподозрян за съучастничество в убийството на съпруга на Анита Мейзер – Николай Димов. В момента разследващите много внимателно го проверяват.

Освен близки приятели през годините, оказва се, че Киро Скалата и скандалната мис- ка са съседи. Вълчев и семейството му живеят един етаж под апартамента на Анита и покойния й съпруг.

Жилището, обитавано от Киро Скалата, всъщност е собственост на Мейзер, както и цялата кооперация. Анита обаче го била обявила да продажба, тъй като финансите й са в колапс.

kiro-skalata-2

Полицията е установила, че след убийството, Мейзер потърсила Киро Скалата. Всъщност, той е първият човек, научил за престъплението.

Кирил Вълчев вече е бил привикан и разпитан в полицията във Варна. Веднага след това, шоуменът и семейството му са изчезнали. Киро Скалата е неоткриваем, тъй като телефонът му е изключен.

Във Варна усилено се шушука, че може би подготвя път за бягство за скандалната си приятелка. Американският паспорт на Анита не беше открит и има подозрения, че може Киро да го е прибрал.

Мейзер има две обвинения, като за всяко може да получи по 10 години затвор. Скандалната с*ксбомба беше уличена в опит да подкупи високопоставено длъжностно лице.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *