Шок! Камелия си показа гениталиите пред фенове

kamelia-3

Фолк дивата Камелия втрещи феновете си с изрязано бельо. Певицата се появи на участие само по боди, което беше толкова впито, че срамните й устни бяха изскочили.

Камелия е известна с провокативните си сценични тоалети, но този път надмина сама себе си. Този път тоалет всъщност нямаше – само бельо и дълги ботуши. Фолк фурията изскочи пред публиката си по червено боди тип прашка. За зрителите в заведението едва ли остана тайна анатомията на огненото момиче.

kamelia-2

При всяко движение от изрязаното боди изскачаха срамотиите на певицата. Но на Камелия изобщо не й пукаше. Фолк фурията се раздаваше на макс, а мъжката част от публиката й оплакна окото.

Откакто напусна „Пайнер“ певицата е зарината от работа. Причината е, че си намали хонорара, след като вече не дели с бившия си шеф Митко Пайнера. По нейните стъпки тръгна вече и колежката й Андреа, която обяви, че също напуска димитровградската компания. Говори се, че скоро и други певици ще последват примера им, като засега се въртят имената на Глория и Емилия.

YouTube Preview Image

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *