Шок! Калин Терзийски прекара нощта в Болница! Ето какво е Състоянието му:

kalin-terziiski-1

Калин Терзийски прекара нощта в болница! Писателят се почувства зле по време на предаването снощи и беше откаран по спешност.

Терзийски се оплакал от сърцебиене. Прегледът показал ритъмно нарушение. Затова писателят прекара нощта в болница, където му бяха назначени различни изследвания. Все още не е ясно дали ще може да продължи участието си във „Фермата“.

Причина за състоянието на Терзийски беше напиването му дни по- рано. На следващия ден след запоя, писателя видимо не се чувстваше добре. Прекара целия ден на легло и му бяха пуснати системи с глюкоза.

kalin-terziiski-2

Останалите участници изпокриха всичкия алкохол във фермата, за да не се изкушава писателя. Какво точно обаче се е случило, за да се наложи приемът му в болница, все още не е известно.

Калин Терзийски има проблеми с алкохола от дълги години. Миналата година обаче, порокът му отново се отключи. Терзийски обвини за поредното си залитане по алкохола актрисата Елен Колева. Писателят призна, че се е влюбил в нея и дори изостави жената, с която живееше в последните 15 години.

Терзийски и Колева заживяха заедно, но изкараха само няколко месеца. В този период писателят тотално се опиянчи и актрисата се видя принудена да прекрати връзката им.

Писателят призна, че се чувства виновен, че е изоставил половинката си Ивана, която му помогна да овладее алкохолната зависимост. Терзийски се обвинява, че на стари години допуснал да се влюби в младата актриса и така зачеркнал дългогодишната си връзка.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *