Шок! Жени Калканджиева спи на пода на дискотека след 3- дневен запой!

jeni-kalkandjieva-7

Жени Калканджиева отново е залитнала по алкохола. Бившата Мис България три дни запивала в известно заведение в Студентски град. Ето какво разказват очевидци за алкохолните изцепки на Жени Калканджиева:

Всяка вечер модната шефка си поръчва по една бутилка водка. В забавната фаза на пиянството си Жени се лигавила и танцувала като тийнейджърка. Под напора на поетия алкохол обаче, бившата Мис България се придвижвала все по- трудно, а призори дори заспивала на пода.

Жени Калканджиева била „жалка“ гледка, според очевидеца, и изобщо не отивало на известна личност като нея да се оставя да падне до такова положение.

jeni-kalkandjieava-8

Виновникът за окаяното състояние на бившата красавица е съпруга й Стефан Манов- Тачо. Години наред Жени търпеше изневерите му и го чакаше да порасне, но това така и не стана. А самата Калканджиева все по- трудно го търпеше, което я потикваше да посяга към алкохола.

В последно време обаче бившата Мис България значително е увеличила количеството. Преди Жени се хвалеше, че пие по две бутилки червено вино, а сега налита на шише водка.

Външността на бившата модна шефка също е значително променена. Жени рязко напълня и подпухна, заради злоупотребата си с алкохола.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *