Шок! Жената на Благо Джизъса ще се счупи от слабост! СНИМКА:

Съпругата на Благой Георгиев – рускинята Есмер, втрещи приятелите си в социалните мрежи с доста притеснителна снимка. Тя реши да се похвали с необичаен подарък от половинката си – народна носия. На една от снимките обаче, талията й изглежда шокиращо миниатюрна, сякаш всеки момент ще се скърши.

Една от възможните причини за странната пропорция е нескопосан фотошоп. Като повечето суетни дами, рускинята често обработва снимките си, преди да ги публикува.

А другата причина вече е доста плашеща – хранително разстройство. Есмер е известна с манията по външния си вид. Не само заради пластичните операции, които си е правила – на носа, скулите, гърдите. Но и заради желанието й да бъде винаги слаба и да няма нито една излишна мазнина по тялото.

Още щом роди, жената на Благо Джизъса се подложи на липосукция, за да се отърве от корема. После, вместо да се храни, за да има сили да се грижи за бебето, тя започна буквално да гладува, под предлог, че искала да си върне фигурата. При положение, че качи не повече от 10 кг за цялата си бременност. Отказът й да се храни, силно притесни семейството й и още тогава започна да се говори, че съпругата на Благо Георгиев е станала жертва на анорексията.

Есмер се оправдаваше, че бърза да се върне към тренировките си по танго. Само два месеца след раждането, тя започна отново да танцува. Новороденото пък беше поверено на бавачка, която да го дундурка, докато майка му тренира.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *