Шок! Жана Бергендорф на косъм от Уволнение! Виж Тук:

jana-bergendorf-5

Жана Бергендорф е на косъм да изхвърчи от продуцентската си компания „Вирджиния рекърдс“. Това шокиращо признание направи шефката й Саня Армутлиева.

Продуцентка разкри, че много пъти е мислила дали да не изхвърли от фирмата си скандалната певица. „Много пъти ме е ядосвала“, признава Саня. Всеки път обаче успявала да убеди себе си да не се отказва от нея.

Но ако този път  не се промени, няма да получи нов шанс, категорична е шефката на „Вирджиния рекърдс“.

След двата ареста на Жана Бергендорф и скандала с наркотиците, Армутлиева й описала ясно двата пътя, по които може да тръгне и какво ще се случи при всеки един от тях. Продуцентката е дала последен шанс на изпълнителката си, за да се поправи.

sania

Армутлиева все още е сърдита на скандалното си протеже, за кашите, които забърка, през последната година и половина. Първо, Жана беше арестувана за битов скандал заедно с гаджето си Лео. Няколко месеца по- късно, катастрофира в центъра на София под въздействието на кокаин. За капак, Жана направи супер скандално участие във „Вип Брадър“, като престоят й в къщата беше белязан от жестока абстиненция.

Към момента, скандалната певица продължава да се бори с наркотиците. Шефката й Саня призна, че я дава като лош пример на по- младите си звезди, за да видят какво може да се случи, когато ги връхлети славата и не успят да реагират правилно на нея.

Бизнес дамата е категорична, че без дисциплина, няма успех. Затова се надява Жана Бергендорф да се стегне и да не изпуска правилната посока. Според Саня, проблемът на певицата се корени в детството й. Липсата на любов като дете, е белязала целия живот на Жана. Но не може да се използва като оправдание за всичките й постъпки.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *