Шок! Изнудват певицата Сани Алекса с п*рно компромат!

На с*кс тормоз от анонимен психопат е подложена певицата Сани Алекса, разкри самата тя в профила си в социалните мрежи.

Ненормалникът, който я залива с неприлични съобщения, използва фалшив профил с женска снимка. Но дали е мъж или жена, не е ясно. Това, което е очевидно обаче, е че е психически неуравновесен/а.

Рекетьорът всеки ден сипел със заплахи Сани Алекса, че ако не му изпрати голи снимки, ще разпространи нейно п*рно клипче.

Сани Алекса обаче е категорична, че тя не е единствената жертва на психопата. Анонимникът тормозил и други жени в социалните мрежи.

sani-aleksa-tormoz

Сани Алекса, или Александра, нашумя покрай участието си в първия сезон на Х фактор. Гласовитата пловдивчанка успя да заеме почетната трета позиция. След това тя премина в редиците на „Вирджиния рекърдс“, но от известно време не е издавала нищо ново.

Сани обаче далеч не е единствената родна звезда, тормозена от психопат. Фолк дивата Глория преди време подаде жалба в полицията заради психар, който всеки ден й изпращал купища есемеси и заливал стената й в социалната мрежа с негативни коментари. Хахото започнал да обижда също дъщеря й и да пише на бившия й съпруг Илия Загоров.

Галена пък се оплака от тормоз на вманиачен фен. Той намерил отнякъде номера й започнал да й изпраща отвратителни есемеси. А накрая започнал да я заплашва и с убийство.

Плеймейтката Златка Райкова пък беше изнудвана със с*кс компромати, също като Сани Алекса.

Но не само жените са подложени на подобни атаки. Най- пресният пример при мъжете е с певеца Орлин Павлов. Негова внамиачена фенка се опитала да го наплюе и удари по време на участие. Момичето го обвинявало, че изпълнява нейни текстове, писани за него, без нейно позволение.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *