Шок! Иво Аръков тотално се Освини! СНИМКИ:

 

ivo-arakov-1

Какво се случва с Иво Аръков?, недоумяват зрителите. Актьорът със славата на секссимвол е качил поне 15 кг за отрицателно време.

От две седмици Аръков е новият екранен партньор на Радост Драганова в „Мармалад“. Но от предишния красавец не е останала и следа. Дори лицето на Иво изглежда напълно променено заради рязкото му надебеляване.

ivo-arakov-2

На какво се дължи подобна промяна във физиката на мачото, можем само да гадаем. Но, така или иначе, Иво Аръков със сигурност ще вземе мерки, тъй като е доста суетен по отношение на външния си вид.

ivo-arakov

След участието си във Вип Брадър преди две години, актьорът инвестира голяма част от хонорара си, за да си оправи зъбите. Аръков отиде при един от най- добрите специалисти, за да се сдобие с холивудска усмивка.

Така и не стана ясно обаче, как така актьорът измести водещия Митко Павлов, който е доста по- опитен от него? Дали самият той се е отказал, или пък Иво се е уредил с връзки? Така или иначе, работата в телевизията е мечта са повечето родни актьори. Освен че може да е доста продължителен ангажимент, парите със сигурност са много повече, отколкото в театъра. А и чрез телевизията най- бързо се трупа популярност.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *