Шок! Иван Христов и жена му Ирина – на нож след Вип Брадър! Продуцентът взе страната на Миглена Ангелова!

miglena-angelova-irina

Миглена Ангелова продължава да мачка враговете си от Вип Брадър и извън къщата. Журналистката разкри много любопитен свой разговор след края на шоуто – с продуцента Иван Христов, съпругът на Ирина Тенчева.

Не е тайна, че Ангелова е много близка с Иван и Андрей, като дори им беше служител за известно време. Бившата тв водеща е в много добри отношения с тях, но в къщата стана ясно, че е в жесток конфликт с половинката на единия от тях – Ирина Тенчева.

Миглена Ангелова разкри, че след „Вип Брадър“, се чула с Иван Христов по телефона. Двамата разговаряли дълго време. Продуцентът явно останал доста засегнат от думите, които мадам „Искрено и лично“ отправи към половинката му.

irina-tencheva-ivan

В края на разговора обаче, Иван Христов се съгласил и приел позицията на Миглена спрямо жена му Ирина, разкри „дамата в червено“ в интервюто си за „На кафе“.

Още от самото начало продуцентът бил много против половинката му да участва в конкурентното шоу по „Нова телевизия“. Куриозът е, че Ирина Тенчева официално се води пиар на предаването на мъжа си – „Фермата“, а отива да прави рейтинг в риалити формата на конкуренцията.

Нещо повече. Тенчева заяви, че скоро ще стартира собствено предаване по „Нова телевизия“. Но от думите й се усети, че мъжът й явно не е много съгласен.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *