Шок! Гущеров кръшкал на Мария и с приятелката й Николета Лозанова!

Лъсна дълго пазената мръсна семейна тайна, която разрушила брака на Мария и Християн Гущеров. Оказва се, че докато бил женен за фолк певицата, младият милионер въртял любов с близката й приятелка… Николета Лозанова.

Плеймейтката се пъхнала в леглото на женения Гущеров, малко след като Валери Божинов я оставил. Любовниците били заедно близо една година. Но мамената съпруга не е вчерашна. Мария започнала да усеща тежестта на рогата си и решила да разбере коя е жената, с която мърсува мъжа й.

Певицата прибегнала до услугите на частен детектив, за да закове прелюбодейците. Когато получила доказателствата обаче, останала шокирана. Оттогава Мария се смразила с Николета и приятелството им отишло в кофата за боклук.

Измамената фолк дива решила да си го върне на Гущеров и също да го окичи с еленови рога. Тя забърсала пернишкия милионер Жоро Бирмата, а аферата им бързо стигнала до ушите на мъжа й. Християн й отмъстил жестоко като изхвърлил и нея, и дъщеря й на улицата без пукната пара.

Мария разказа в къщата на „Вип Брадър“ за бруталната си раздяла с Гущеров и заяви, че никога няма да му прости отношението към детето. За капак, той продължавал да я тормози, тъй като не й давал развод, разкри още певицата. И към момента бракът им все още не е разтрогнат официално, защото Гущеров не желае.

В същото време, той започна връзка с друга приятелка на жена си – плеймейтката Светлана Василева. За да натрие носа на Мария, Гущеров дори позволи на настоящата си половинка да влезе в къщата на „Биг Брадър“ и да демонстрира завиден стандарт на живот. Светлана непрекъснато се хвали, че тя ще е новата му съпруга. Но как ще стане това, при условие, че той още не дава развод на първата, не е ясно.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *