Шок! Голи снимки на Борислав от „Биг брадъл ол старс“ изтекоха в нета – виж снимките:

bobi-gol

Както го е майка родила лъсна в медиите плейбоят Борислав Атанасов от „Биг брадър ол старс“. На скандалните снимки риалити героят позира изкусително с еректирал член.

Голите кадри били пуснати в интернет от негово бивше гадже. Вероятно целта е била отмъщение. Няколко минути по- късно обаче, дамата вероятно е размислила, тъй като премахнала снимките от интернет. Е, но веднъж публикувани, няма как да изчезнат завинаги.

bobi-gol-1

Боби от „Къртицата“ признава, че жените са голямата му слабост. Интересът към него от страна на нежния пол бил особено голям след участието в първото му риалити шоу. Плейбоят признава, че можел да си ляга с по 10 жени на вечер, ако искал.

Мачото успя да покаже талантите си в леглото и по телевизията. Боби успя да прелъсти колежката си от „Къртицата“ Индира и да я оправи пред цяла България.

И в къщата на „Биг брадър ол старс“ Боби продължава да изкушава дамите. Уви, най- голямата му почитателка, певицата Йоана, вече е аут от шоуто, така че му остава само напористата Соня Колтуклиева.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *