Шок! Галин по спешност в болница! Ето какво му се случи – ВИДЕО:

galin-4

Фолк идолът Галин е постъпил по спешност в болница. Не е известно засега какво се е случило, но здравословното му състояние внезапно се е влошило.

Певецът разпространи в социалните мрежи видео обръщение към феновете си от болничната стая. От шокиращите кадри се вижда, че лицето на Галин е бяло като платно, а в ръката му е включена система. Той се извинява, че няма как да се появи на участие в Китен заради здравословни проблеми. Но разкрива, че състоянието му вече се подобрява.

Младият фолк певец е сред най- оборотните изпълнители на „Пайнер“ през последната година. Той е сред звездите на фирмата с най- много участия и непрекъснато обикаля страната. Галин успя да си разчисти конкуренцията сред мъжете, като успя да бие по брой ангажименти и най- върлия си враг Фики.

Галин е и запален фитнес маниак. Фолкаджията тренира усилено почти всеки ден и вече е натрупал завидно количество мускулна маса. Певецът спазва и строг хранителен режим, богат на протеини, за да поддържа релефа на тялото си. Както е известно обаче, фитнес диетите крият доста опасности за здравето, особено ако са съчетани с прием на добавки. Дали такъв е случаят и при Галин, скоро ще узнаем, когато той се оправи и разкрие повече подробности.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *