Шок! Галена разделила Фики и Преслава! Ето каква мръсотия й спретнала:

Жестоко отмъщение спретнала Галена за някогашната си най- добра приятелка Преслава. Скандалната история, която разтресе поп фолка, разкри Тони Стораро.

Именно Галена сватосала Фики и Гюлджан, докато били на общо участие в Белгия. Фолк дивата първа забелязала симпатичното момиче в тълпата. Подшушнала на младия певец, че в публиката има едно хубаво момиче, което може да му хареса. Смигнала му, че тя ще уреди нещата.

След края на сценичната им изява, Гюлджан отишла да се снима с родните фолк звезди. Галена побързала да я запознае с Фики и ги подтикнала да си разменят контактите, разкрива Тони Стораро. Заради съдбовната й намеса, Галена може би ще е и кума на сватбата им, заяви още бащата на младия фолк идол.

fiki-preslava
Фики и Преслава криха връзката си две години

За никого не е тайна, че Преслава и Фики въртяха тайна любов близо две години. Дори баща му потвърди горещата клюка наскоро.

Но шокиращата новина за внезапния годеж на Стораро- млади, разби сърцето на добричлийката. За да не дразни годеницата си, Фики дори изтри от контактите си профилите на Преси в социалните мрежи.

Иначе, сватбата на Фики и Гюлджан ще е скоро, разкри Тони Стораро. Макар че синът му първоначално отричаше, че има дори годеж, двете семейства вече подготвят пищното тържество.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *