Шок! Ето защо Криско се принуди да зареже Ася Капчикова!

krisko-asia-3

Шокираща се оказа причината за раздялата на Криско и Ася Капчикова. Рапърът имал доста сериозни подозрения, че възлюбената му заработва като компаньонка.

Криско разбрал горчивата истина, след като до ушите му достигнала мълвата, че Ася и нейна приятелка прекарали три дни на яхтата на гръцки бизнесмен. За компанията си плеймейтката получила 2 бона.

Всъщност, не беше никаква изненада, че именно Ася спечели титлата „Мис Плеймейт“. Знаеше се, че короната й е в кърпа вързана, но не заради Криско, а заради бизнесмен, който платил 20 бона за нея.

Ася трупа дивиденти от славата си
Ася трупа дивиденти от славата си

Капчикова доста грозно се възползвала и от връзката си с известния рапър, за да натрупа още слава и да си вдигне мизата. Въпреки че му беше гадже, плеймейтката не се отказала от професията, тъй като Криско нямал никакво намерение да я издържа.

Спечелената титла и шума около името й покрай рапъра доста вдигнали акциите на Ася.

Още в началото на лятото тя отиде да работи като танцьорка в Свети Влас, като не спря да залива фейсбук профила си с еротични снимки. В отсъствието на Криско, който по това време беше на турне, Капчикова вършеела здраво, за да осребри славата си.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *