Шок! Ето на колко години Сузанита направила сефтето! Хвали с внушителна бройка:

suzi-murad-7

Сузи Мурад се хвали със завиден опит в интимната сфера, въпреки невръстните си 14 години.
Скандалната ученичка не крие, че вече си е лягала с момче. При това, сефтето било преди две години с батко от квартала. Още на 12 г., Сузанита извъртяла четири гаджета – факт, с който се хвали в свое интервю оттогава.

Към момента палавата тийнейджърка се фука, че бройката й стигнала деветима. При това, все по- големи от нея. Сузи обаче имала желязо правило – да не ходи с мъже, които са над 25 години, както и с връстници. Малката певица не се разбирала с наборчетата си, затова все задявала по- големи от нея, признава самата тя.

След като славата изведнъж я връхлетя, Сузанита не спира на вилнее из дискотеките на Слънчев бряг. Така че, бройката от 9- ма вероятно вече не е актуална. Именно в развратния курорт, наскоро щерката на Орхан Мурад беше снимана да се натиска с 23- годишния модел Даниел Георгиев.

Сузи с Даниел Георгиев
Сузи с Даниел Георгиев

Двамата разменяха интимни ласки пред погледа на майка й Шенай Мурад, която е придружителка на малолетната фурия по нощните заведения. Тя обаче не реагирала по никакъв начин, което навярно обяснява защо щерка й е на този хал.

Бащата на Сузанита пък е безгласна буква, въпреки че се скъса да обикаля по телевизиите, за да я защитава. Чалга певецът се чуди как да замазва ежедневните скандали, които щерка му забърква. Орхан Мурад твърди, че тя е добро момиче, но й се налага да „играе роля“, за да пробие и да стане известна.

Неговите функции като баща обаче явно се изчерпват с това да даде пари за поредната песен или видеоклип на Сузанита. Майката Шенай пък се изживява като мениджър на щерка си и именно тя я тласка в посоката, в която никой родител уж не би искал да види детето си.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *