Шок! Емилия сваля гаджето на приятелката си Мария

Ненаситната Емилия сега скача на мъжа на Мара Отварачката! Не стига че преди години отмъкна Коко Динев от Анелия, ами сега преследва Християн Гущеров, гласи най- горещата клюка в чалга средите.

mara-emiliq

Мария останала като попарена, когато разбрала, че колежката й Емилия, която уж е семейна, звъни постоянно на гаджето й. Мара Отварачката се стяга за тежка битка, тъй като вече е известен горчивия опит на Анелия, която загуби така съпруга си.

От около месец Мара и Емилия били на нож, но никой от голямото чалга семейство не знаел причината. Вече обаче всички коментират, че става въпрос за мъж, при това много богат.

Емилия срещнала Християн Гущеров с коч компания в известно столично заведение. Блондинката веднага се залепила към богатия наследник и от дума на дума се сдобила с номера му. Не изглеждало между двамата да има флирт, но още на следващия ден Емилия започнала да звъни на Гущеров- син.

Напоследък упорито се говори, че отношенията между Емилия и Коко Динев са изключително обтегнати и били пред mara-otvarachkataраздяла. Певицата била много притеснена от слуховете за фалит на мъжа й и започнала да се оглежда за нов богаташ, който да налива пари в кариерата й.

Мария побесняла, когато научила коя се е осмелила да преследва заможното й гадже. Мара се мобилизирала и вдигнала жесток скандал на Емилия. Оттогава двете спрели да си говорят.

Обтегнатите им отношения станаха достояние на наградите на Пайнер, когато двете се подминаваха без изобщо да се поздравят. Колегите им останали изненадани, тъй като двете били доста близки приятелки.

Емилия и Мария. ВИЖ ВИДЕОТО:
http://youtu.be/ce887fUeabA

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *