Шок! Емилия оставя бебето, за да пее по кръчмите! Оправя бакиите на Коко Динев:

emilia-koko

Емилия се завръща на сцената, за да оправя финансовите батаци на Коко Динев! Едва месец и половина след като роди второто си дете, певицата подновява изявите на живо.

Певицата е потвърдила, че ще пее на концерта по повод 15- я рожден ден на телевизия „Планета“, който ще се състои на 22 ноември. Емилия обаче ще продължи с участията на живо до края на годината, а причината е тежкото финансово състояние на семейството.

През последните години бизнесът на Коко Динев постепенно потъва. Първо загуби „златната си кокошка“ – казиното на границата с Гърция. Наложило му се да го продаде, за да покрие част от дълговете си.

emilia-bebe-3
Емилия се връща към работата, за да храни семейството си

Лошото обаче е, че дълго време Коко Динев имаше много страшен порок – хазарта. По казината бизнесменът профука завидно състояние през последните години.

Публична тайна е, че през последните година- две Емилия се е натоварила да осигурява парите за семейството. А скромните печалби от малкото останал бизнес на Динев отиват, за да покриват колосалните му борчове.

И все пак, семейството на Емилия и Коко има доста по- висок стандарт от средния българин. Двойката все още може да си позволи екзотични екскурзии, като тази до Бахамите, където певицата зачена второто им дете.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *