Шок! Емануела направила аборт от бащата на кичозната абитуриентка

emanuela-8

Шокираща тайна на фолк певицата Емануела изплува на бял свят! Фолкаджийката е махнала баба от бащата на абитуриентката Каролина- Клер, която нашумя с роклите си за 15 000 лева от Дубай.

Това разкрива самият той при участие в скандалното риалити „Цената на истината“ през 2009 г. Робърт Симеонов, бащата на Каролина- Клер, и фолк певицата изживели бурна връзка през далечната 2005 г. По това време Емилия Цветкова (истинското име на Емануела) пеела в кръчмата му в кв. Гоце Делчев.

Най- кичозната абитуриентка Каролина- Клер
Най- кичозната абитуриентка Каролина- Клер

Емануела и съпругата на Робърт Симеонов забременяват почти по едно и също време. Бизнесменът обаче поискал от любовницата си да махне бебето. Певицата направила аборт, за който получила 10 000 лева обезщетение от бащата.

Съпругата на Робърт ражда дъщеря им Каролина- Клер. Момичето нашумя с най- кичозния абитуриентски бал за сезона, като дори изпрати писма до няколко медии да я отразят. Абитуриентката се похвали с две рокли за 15 000 лева, купени от Дубай.

Момичето много си мечтаело да стане известно, докато грозни семейни тайни не изплуваха от миналото. Оказа се, че родителите на Каролина участвали в скандалното шоу „Цената на истината“,в което без капка срам си вадят кирливите ризи. Бащата признава, че е държал бардак.

YouTube Preview Image

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *