Шок! Джино заряза годеницата си пред олтара! Избяга с най- добрата й приятелка!

Джино Бианкалана шашна близки и фенове със супер мерзка постъпка! Победителят във „Вип Брадър“ заряза годеницата си Изабела и се хвана с най- добрата й приятелка!

Наскоро бившият на Джена се похвали, че ще се мести в Маями и дори вече си бил взел апартамент в града. Всички решиха, че ще живее там заедно с полската моделка Изабела, за която дори щеше да се жени през лятото.

Най- изненадващо за всички обаче, Джино се разделил с красивата си годеница и възнамерява да живее в Маями с най- близката й приятелка!

Джино още се възстановява от катастрофата
Джино още се възстановява от катастрофата

Новата му избраница също е полякиня и работи като моден дизайнер. Тя изгубила съпруга си при пътен инцидент и отглежда сама 10- годишната си дъщеря. За Джино обаче нямало проблем да гледа детето. Той й обещал, че ще го гледа като свое.

Внезапната му раздяла с полякинята Изабела шокирала всички. Миналата година моделката остави живота си в Лас Вегас, за да се грижи за Джино в Чикаго, докато се той се възстановяваше след тежката катастрофа, при която едва оцеля. След като го изписаха от болницата, Изабела живя още известно време в дома му, за да му помага.

По това време Джино й поиска ръката и двамата планираха сватба това лято. Защо обаче нашенецът е постъпил така грозно с годеницата си, не е известно. Изабела всъщност е доста заможна жена, тъй като е била омъжена за приказно богат американец. При развода им тя получила много солидно обезщетение от него и прибрала половината му богатство.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *