Шок! Детективи спипаха Мария с новия й любовник!

mariya

Фолк певицата Мария е спипана с любовник в крачка, а скандалните кадри ще бъдат излъчени  от тв таблоида „Папараци“. Певицата е заснета по време на тайна среща с новия си любовник, пише хотнюз.бг.

От известно време витаят слухове, че фолк миньончето има любовна афера с родната борсова акула финансистът Веселин Генчев.

Мария и 47- годишният й любовник били спипани от детективи, наети от съпруга й Християн Гущеров. Милионерският наследник подозирал от известно време половинката си в извънбрачна връзка.

Гущеров спипал благоверната си в крачка с друг
Гущеров спипал благоверната си в крачка с друг

Слухове за развод на младото семейство се прокрадват от известно време. Те се подсилиха и от факта, че Мария беше забелязана доста често да не носи брачната си халка. Фолк фурията отрече да има разрив между нея и съпругът й Християн Гущеров. Но какво ли ще стане, когато се появи скандалното видео?

Певицата се изложи и по друго направление. В свое интервю Мария обърква името на Риана, като я прекръства на Рейхана. Поводът е опитът й да оправдае нападките, които търпи, заради голата снимка на обложката на новия си албум.

YouTube Preview Image

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *