Шок! Дебора се появи с посинено око в телевизията! Нещо ужасно я сполетя:

Скандалната фолк певица Дебора се появи с посинено око в студиото на „На кафе“! Тя не можеше да спре да плаче и разкри, че била пребита от трима мъже през нощта.

Певицата била нападната от неизвестните извършители в близост до дома си. Според нея, побоят бил поръчан от бившия й приятел, пернишки бизнесмен, който я биел системно в продължение на месеци.

Дебора призна, че от известно време получава паник атаки и затова искала да напусне къщата на Биг Брадър.

Излизането й от шоуто обаче е сред най- скандалните в историята му. Фолк дивата се напи жестоко и заяви, че иска да напусне по собствено желание. Биг Брадър й предложи да преспи една вечер и на сутринта да каже какво е решила.

Дебора обаче не се успокои ни най- малко. Тя свали микрофона си в разрез с правилата и продължи да пие. Биг Брадър се включи да й направи забележка, но фолкаджийката го напсува на майка.

След тази й изцепка, от продукцията вече нямаше какво да направят, освен да я изгонят от предаването. Дадоха й 10 минути да си събере багажа и с това участието й приключи безславно.

Повечето от съквартирантите й се опитваха да я успокоят, да я разубедят, да я накарат да спре да се налива. Но явно Дебора си го беше решила. Тя им каза, че го обмисляла от няколко дни и заяви, че не се чувства психически добре в къщата.

А за злоупотребата си с алкохола каза, че била заради проблемната й връзка с въпросния пернишки бизнесмен.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *