Шок! Цветелина Грахич ще се счупи от слабост! СНИМКИ:

cvetelina-grahich-1

Цветелина Грахич е отслабнала толкова драстично, че близките и колегите вече се притесняват за здравето й.

Истината за притеснителното изпосталяване на певицата лъсна със страшна сила на скорошно участие в Пловдив. Беквокалистката на Ку- ку бенд се беше облякла с къса рокличка, която разкри потресаваща гледка.

Краката и ръцете на Цветелина Грахич са станали като солетки. Певицата изглежда толкова тъничка, че човек има чувството, че ще се счупи. От пухкавите й бузи няма и следа. Единствените две неща, които се издават над плоското й като дъска тяло, са напомпаните с хиалурон устни и силиконовите гърди.

Цветелина Грахич толкова потънала в манията си за отслабване, че отхвърляла всякакви съвети от приятели за външния си вид. Певицата отдавна се бори с наднорменото тегло и сега, когато успя да го свали, не искала и да чува за спиране. Все й се струвало, че може да свали още малко, което притеснявало близките. Когато й заговаряли за анорексия, певицата твърдо отсичала, че се чувства добре и знае какво прави.

Когато стана част от екипа на „Шоуто на Слави“ преди шест години, босненката беше доста пухкава. После рязко напълня и удари над 70 кг. Тогава шефът й се намеси и я накара да свали килограми, за да изглежда по- добре на екран. Грахич започнала лека- полека да отслабва. Но през последните месеци станало ясно, че се е вманиачила по свалянето на килограми. Сега от екипа се чудят как да скрият кокалестото й тяло, за да не плаши зрителите.

Певицата е известна като човек на крайностите, но близките й се надяват скоро да се опомни и да помисли за здравето си.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *