Шок! Цветелина Грахич се поболя от слабост! СНИМКА:

Все по- шокиращ вид добива бившата беквокалистка на Ку- ку бенд Цветелина Грахич. Босненката продължава прогресивно да се топи, че направо е пред изчезване.

Певицата се опитва да прикрива болезнената си слабост с по- дълги дрехи, но няма как да не се забелязва.

Скорошна нейна снимка пък буквално шокира последователите й в социалните мрежи. На кадъра тя изглежда преуморена, с дълбоки сенки под очите, а ръцете й са станали като солетки.

Шокиращата снимка на Грахич

Докато беше част от „Шоуто на Слави“, тя се оправдаваше, че Дългия много ги юркал по участия и концерти нямала време да яде. Но Грахич от месеци вече не е част от предаването, а все така се топи.

От доста време витаят слухове, че щурата певица редовно си пошмръквала и затова слабеела. Но според близките й, Цветелина има сериозно хранително разстройство, което тя не може да овладее вече сама и има нужда от специализирана помощ.

Най- големият проблем обаче било гаджето й Кристиян Шаламанов. Вместо да се опитва да я вразуми, ромският музикант още повече я надъхвал, че изглежда страхотно. В бранша се говори, че той не й влияел никак добре и връзката им била доста проблемна. Той постоянно давал поводи на Цветелина да го ревнува, а тя била направо вманиачена по него.

Дотолкова, че точно заради него заряза кариерата си в „Шоуто на Слави“ и за нула време потъна в забвение. Шаламанов я убеждавал, че ако пее с неговия оркестър, ще спечелят много пари. Но засега, освен че трудно си намира участия по заведенията и буквално се е поболяла, нищо от обещанията на гаджето й не се е сбъднало.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *