Шок! Бруталната изповед на Кали за изнасилването!

kali-izpoved

В шокираща  изповед Кали разказа най- мрачната тайна в живота си: как е била изнасилена. Певицата с чепат характер намекна бегло за ужасяващата случва, но цялата история се оказа много по- кошмарна.

Кали била все още „зелена“ певица, но достатъчно популярна, за да събира публика по заведенията. Изнасилвачът бил един от най- верните й фенове. Не пропускал нейна изява, пеел с цяло гърло песните й. Бил млад и доста привлекателен. Често й оставял щедри бакшиши. Въпреки това, никога не се държал непочтително към Кали. Дори били в приятелски отношения. Наричали го Майкъл. Както за околните, така й за Кали било известно, че е сутеньор.

kali-vip-bradar

Този факт обаче не притеснявал певицата. Приела за съвсем нормално предложението му да я изпрати до дома й след поредното участие. Вместо вкъщи обаче, Кали се озовала в околностите на София. Извергът бил толкова брутален, че в дните след изнасилването певицата страдала от страшни болки. Унижението обаче било най- жестоката болка.

Кали не посмяла да разкрие на никого шокиращата истина, защото била изплашена за близките си.

Седмица след бруталната случка, изнасилвачът отново се появил на участие на Кали. Изглеждал съвсем спокоен и невъзмутим. За да се изплъзне от лапите му, се наложило няколко нейни приятели да се сбият с него.

Кали. ВИЖ ВИДЕОТО:
http://youtu.be/FhJLs_SBUuU

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *