Шок! Бременната Мария Илиева втрещи с вулгарна изцепка! СНИМКА:

Бременната Мария Илиева потресе феновете си със страшна издънка! Поп дивата, която уж е с претенции за дама от класа, се изложи жестоко с просташка снимка.

Певицата позира със заголен бременен корем, без да й пука, че под роклята е само по бельо. Тя е в компанията на свои приятели, които също са вдигнали блузите си и са издули коремите си напред, за да имитират деликатното й състояние. Сред аверите на певицата на снимката е актьорът Станимир Гъмов, който също е запретнал тениска и е отпуснал шкембето си напред.

Снимката явно е направена за майтап между приятели, но не е трябвало да става публична. От страни погледнато, изглежда много пошло и грозно, коментират недоволни фенове на Мария Илиева.

40- годишната певица разкри преди две седмици, че е бременна с първото си дете. Видимо тя е в петия месец, а вече е известен и полът на бебето – момче. Въпреки напредналата си възраст, Мария Илиева кара лека бременност и продължава с професионалните си ангажименти. Дори преди дни тя дебютира на театралната сцена като част актьорския състав на мюзикъла „Оркестър без име“. Певицата показа страхотна форма и едва ли някой би предположил, че чака дете, ако не беше издайническото коремче.

Мария Илиева категорично отказва да говори за бащата на детето. Но вече стана ясно, че това е 26- годишното й гадже Георги Михайлов. Двамата имат връзка от пролетта след скандалната раздяла на певицата с рапъра Наско Колев. А една от причините хип- хоп откритието от Х фактор да избяга от Илиева, било неистовото й желание той да й направи бебе.

Георги обаче се съгласил на драго сърце да има дете от доста по- възрастната от него певица. Въпреки че са много щастливи заедно, те не искат нито да афишират връзката си, нито да се женят.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *