Шок! Бирмата бие редовно Преслава – певицата слабее от страх

Продуцентите на Прслава в „Пайнер" се чудят как да я разделят с Георги Станоев, заради който кариерата й е напът да претърпи пълен крах
Продуцентите на Прслава в „Пайнер“ се чудят как да я разделят с Георги Станоев, заради който кариерата й е напът да претърпи пълен крах

Преслава е системно малтретирана и тероризирана психически от годеника си Георги Станоев – Малката Бирма. Самозабравилият се пернишки велможа посегнал на певицата пред свидетели в една от най-посещаваните столични дискотеки, като подобни сцени са се превърнали кажи-речи в ежедневна част от битието й.

От чалга гилдията с тревога сигнализираха, че за Георги Станоев – Малката Бирма Преслава била синоним на боксова круша. Последният път, в който бившият футболист от миньорски град упражнил силата на юмрука си, бил съвсем наскоро. Миналия месец Преслава и приятелят й се появили заедно с компания в „Син Сити“. Никой от останалите в групата не разбал какво точно предизвикало гнева на милионера, но в един миг Бирмата се извъртял рязко към приятелката си и й лепнал звучна плесница.

Певицата си спестила по-голямо публично унижение, понеже случката се разиграла в момент, в който заведението било почти празно, и така не стигнала до медиите.

Подобни инциденти не били рядкост и зад стените на имението на Станоеви в столицата. Какво точно се случвало в богаташката обител, само замесените знаят, но звездата на „Пайнер“ получила страхова невроза заради Бирмата. От притеснение, че насилникът ще й посегне, певицата прекратила всякакви контакти с мъже, с изключение на неколцина служители от продуцентската й фирма. „На участия избягва да се снима с обожатели, защото онзи психар може да реши, че са се прегърнали твърде силно, и да я пребие“, споделят страховете на Преслава нейни близки приятелки.

По думите им тиранинът е виновен и за шокиращата метаморфоза във външния вид на певицата. Неоспорим факт е, че откакто се събра с Малката Бирма, пищната звезда се стопи до подвижен скелет.

Добричлийката гладувала с дни, след като мъжът й постоянно й натяквал, че прилича на свиня. „Обидите, че е дебела, са нон-стоп. Горката е психясала на тази тема. Едно кило да качи, изпада в паника, че Георги ще я изгони“, свидетелстват приятелките на тероризираната изпълнителка.

Не само те, но и продуцентите й от „Пайнер“ са адски разтревожени за състоянието на Преслава. В офиса на Митко Пайнера валели гневни оплаквания на собственици на заведения, които отказвали участията на певицата, разочаровани, че тя пристига за тях изнемощяла и на прага на припадък. „Пайнера и хората му правят постоянно елегантни опити да разделят Преслава от „кърлежа“, който й изпива силите, но тя е като обсебена от него“, казват още източниците ни.

Неотдавна самата звезда се изпусна, че е жена под чехъл, и намекна, че не е напълно щастлива във връзката си. Признанието й бе, че Бирмата е по-властният от двамата, доминира в отношенията им, а тя го слуша като верно пале стопанина си.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/OHVT1RNIPz8

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *