Шок! Биячът на Сани Алекса ще я съди! Ето защо:

sani-aleksa-5

Гаджето – побойник заплашва певицата Сани Алекса със съд! Той я предупредил, че ако разкрие името му в медиите, ще си потърси правата по съдебен път.

В момента шведът- бияч е на свобода. Не бил арестуван заради побоя над певицата, разкри самата тя. Полицията пристигнала на местопрестъплението, след като тя им се обадила. Направили снимки на нараняванията й, след което веднага била изпратена в болница. Но насилникът не бил задържан, защото според тамошните закони, в момента не проявял агресия.

Сани разкрива, че за втори път се обадила в полицията заради насилие от страна на гаджето си. Първия път бил задържан, макар че изобщо нямала тежки наранявания, както сега.
Певицата от Х фактор и шведът имали връзка от половин година. Тя признава, че винаги са имали проблеми. Особено когато той се напие. Съжалява, че след първия побой му простила и се върнала при него.

Втория път той бил отново много пиян, защото били на сватба. Скарали се заради скандалът с шведския турист, който ритна в лицето българската камериерка в Слънчев бряг. Той твърдял, че това е лъжа, защото нямало субтитри какво й е казал. После започнал да крещи, че българите са цигани. Сани влязла в спор с него, че не може да говори така за всички.

В момента Александра е при баща си, който също живее в Швеция. Тя заяви, че ще подаде жалба в полицията и ще поиска ограничителна заповед.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *