Шок! Банкерката, която източила милионите на Мартин Петров, му била Любовница!

Шокиращият скандал с откраднатите 3,8 млн. лева на футболиста Мартин Петров стана още по- фрапантен. Основната заподозряна се оказа личната му банкерка Ирина Аткова. Тя била уволнена от „Уникредит Булбанк“ в края на миналата година, но никой не уведомил спортиста. Тя пък още 8 месеца крила от него този факт и продължавала да оперира с парите му.

От банката са категорични, че няма да върнал парите на Мартин Петров, тъй като не носят вина за неговите грешки. Футболистът подписал абсолютно всички документи, с които сметките му били източени. А най- вероятната причина е, че е имал огромно доверие на личната си финансистка Ирина.

Нещо повече! Отношенията им от години не били просто професионални, а лични! Петров имал извънбрачна афера с фаталната Ирина Аткова, пише в. Уикенд. Двамата били любовници през последните 4-5 години и поради тази причина, съпругата на футболиста, Ралица, останала да живее с децата им в Лондон, а той се прибрал в България при банкерката.

Той й вярвал напълно и изобщо не се интересувал какво точно прави с парите му. Хитрушата не веднъж била засичана да кара уникалният „Нисан“ на Мартин Петров, на стойност 200 бона. Той я отрупвал със скъпи подаръци, а връзката им била публична тайна.

След като била отстранена от работа в края на 2016 г., Ирина Аткова започнала да източва сметките на футболната звезда. От банката не го уведомили, че личната му финансистка е уволнена и затова сега адвокатите на Петров търсят отговорност от управата. Но едва ли ще постигнат нещо.

Към момента скандалната банкерка работи в друго финансово учреждение и не подведена под отговорност.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *