Шок! Бъдещият съпруг на Луиза Григорова дължи 100 бона на банките!

Финансови неволи помрачиха подготовката на сватбата на Луиза Григорова и Мартин Макариев. Фирма на режисьорът се оказа с наложен запор заради две съдебни дела, като сумите, които дължи по тях, са общо над 100 бона.

Това показва проверка в Камарата на частните съдебни изпълнители. Приятели на Макариев обаче твърдят, че той вече се бил справил с проблема и не дължал нищо на банките.

Годеницата му Луиза Григорова пък мисли само за сватбата им, която ще е тази година. Младата актриса няма търпение да се види булка и да застане пред олтара с голямата си любов. Двамата са заедно от две години. А Луиза била убедена още от самото начало, че Мартин ще е бъдещият й съпруг.

luiza-grigorova-4

В началото обаче имало перипетии пред връзката им. Режисьорът все още имал отношения с актрисата Елена Петрова. Макариев беше причината къдрокосата звезда да се разведе с гръцкия си съпруг, от когото има две деца. Петрова и режисьорът въртяха любов близо три години. Но ангелът му се оказал слаб пред красотата на младата актриса Луиза Григорова.
Макариев разби сърцето на Елена Петрова, за да я смени с дъщерята на бизнес дамата Ивет Григорова, собственичка на „Ивет фешън“.

Освен млада и красива обаче, Луиза е и доста богата наследница. Елена Петрова пък също беше много заможна, въпреки развода си с гръцкия милионер. Към момента, къдрокосата актриса е в тотален фалит. Но по време на връзката си с режисьора, беше горда собственичка на два апартамента в центъра на София, които обаче ипотекира и впоследствие загуби.

Говори се, че част от парите от жилищата отишли за заснемането на филма „Вила Роза“, режисиран от Макариев и с Петрова в главната роля. Разбира се, проектът така и не можа да си избие инвестицията, а хубавата Елена започна да има сериозни проблеми с банките.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *