Шок! Арестуваха големия син на Кали! Ето какво се случи:

kali-sin

Първородният син на фолк певицата Кали – Георги, се озова зад решетките и отнесе солена глоба, разкри самата тя.

17- годишното момче се мотаело с компания навън, но след вечерния час за непълнолетни, определен от закона – 22, 00 часа. Така се озовал в ареста, а майка му едва не припаднала, когато й се обадили да отиде да си го прибере. Освен това, Кали трябвало да плати 300 лева глоба, защото оставила сина си да се шляе по улиците след 22 часа.

Фолк певицата е супер бясна заради абсурдната случка и е готова да си търси правата докрай. Тя дори се е зарекла да отнесе инцидента до Бойко Борисов.

За големия син на Кали години наред се шушукаше, че е от покойния бос на ВИС- 2 Георги Илиев. Тя обаче е категорична, че това са пълни глупости. Но признава, че е кръстен на Главния. Направила го в знак на благодарност към него, защото я спасил от изнасилване в дискотека, когато била съвсем млада. Но иначе, никога не са имали интимна връзка.

kali-sinove

Бащата на Георги не е известен в медиите. Говори се, че е музикант, с когото певицата навремето работела и имала връзка. Кали го хвали, че е много добър родител. Можел да се вижда с момчето, когато поиска. А тя пък можела да го остави при него винаги, когато й се наложи.

Фолк певицата е доволна и от татковците на другите й двама сина. Второто й дете е от връзката й с милионерския наследник Антон Краус. Въпреки че двамата се разделиха с голям скандал, след като стана ясно, че тя му изневерявала, в крайна сметка се спогодиха и отглеждат в разбирателство сина си.

Най- малкия син на Кали от настоящият й приятел, заради когото остави милионера Краус – туристическия агент Владимир. Двойката има дете на три години.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *