Шок! 13- годишната дъщеря на Анелия напомпа джуки! СНИМКА:

aneliya

13- годишната дъщеря на Анелия и Коко Динев е заприличала на 30- годишна кака! Ивон вече ходи тежко гримирана, а за капак е напомпала и джуките!

Фолк певицата наскоро се похвали в социалните мрежи с метаморфозата на единственото си дете, но феновете не останаха очаровани. Повечето недоумяват как така Анелия е позволила на малолетната си дъщеря да се докара до вид, който повече подхожда на зряла жена, отколкото на ученичка.

Ивон безспорно е наследила красотата на известната си майка, но явно доста се е разбързала да порасне. Бащата Коко Динев пък никога не забранява нищо на голямото си дете. Анелия признава, че бизнесменът много я лигави и затова дъщеря им е станала разглезена. Бременността на певицата била много тежка, като през повечето време била на легло.

anelia-ivon-3
Анелия сама се похвали с промяната във външността на дъщеря си

После след развода, Коко Динев се стараел да компенсира Ивон, че изоставил семейството. Гледал да угажда на голямата си дъщеря, за да не страда от факта, че баща й не живее с тях. Ивон е най- голямата слабост на бизнесмена, а подаръците му към нея за повече от щедри, което често му докарваше поредния семеен скандал с Емилия.

Бизнесменът подари на дъщеря си парцел в Драгалевци, където Анелия построи разкошна къща за двете. Подаръкът за милиони обаче тотално вбесил Емилия и забил поредния пирон в ковчега на семейния им живот.

Освен красотата на майка си, Ивон има амбиции да наследи и професията й. Анелия не е очарована от този факт, тъй като знае колко е тежък животът на изпълнителите у нас. Но се надява, че като порасне, детето й ще си избере друга професия, която да й позволи да има по- спокоен живот.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *