Севда от „Мастър Шеф“ Разкри коя е Голямата й Болка! Виж Тук:

sevda

39- годишната Севда Димитрова от Бургас се прочу не просто като вторият победител в „Мастър Шеф“ – България, но и като първият вегетарианец спечелил голямата награда в шоуто по света.

Севда е вегетарианка от 16- годишна възраст, но за финала на кулинарното предаване реши да опита месо един- единствен път.

Освен че влезе в историята на световния формат, Севда спечели и голямата парична награда от 100 000 лева. Бургазлийката посвети победата на съпруга си.

sevda-1

Двамата са двойка от 18- годишна възраст. Сключват брак преди осем години. През годините двамата са обиколили света. Първоначално, основната им професия е била фотографията, като се изхранвали дълги години като пътували с циркове из целия свят.

Двамата обаче не са осъществили най- голямата си мечта – да имат дете. Севда има едно неуспешно инвитро в Испания. Това бил изключително тежко преживяване и за двамата. Именно затова се прибират в България преди две години.

Сега, с помощта и на паричната награда, двамата отново ще опитат да се сдобият с детенце. Севда разкри, че мислят и за собствен ресторант. Засега обаче ще пробват като вземат такъв под наем в Слънчев бряг за летния сезон.

YouTube Preview Image

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *