Сестрата на убития Николай Димов: Анита Мейзер го изнудваше за пари! + още Шок Разкрития

anita-meizer-3

Анита Мейзер е прибирала рекет всеки месец от съпруга си Николай Димов! Потресаващото разкритие направи сестрата на убития културист – Милена.

Роднините на Николай са единодушни, че той не е убит по непредпазливост, както твърди жена му Анита, а тя му е отнела живота умишлено. Сестрата на жертвата е сигурна, че Мейзер му е дала някакъв опиат, за да инсценира убийство по невнимание по време на бурен с*кс.

Анита и съпруга й Николай нямат никакви отношение от три години, разкрива още сестра му. Мейзер изгубила всичките си пари в САЩ, като и към момента авоарите и недвижимото й имущество там са запорирани.

anita-meizer-6

Анита се издържала единствено от наеми на имотите си в морската ни столица. А също и от рекета, който й плащал съпруга й Николай, за да може да остане в САЩ.

Димов нямал зелена карта и единственият му шанс да продължи да живее и работи отвъд океана бил бракът му с Анита Мейзер. Тя обаче започнала да му иска пари, при това доста крупни суми, за да останат женени. Заплашвала го с развод, ако спре да й плаща.

Преди три години Николай и Анита се разделили и вече не живеели заедно. Пред хората обаче, Мейзер настоявала да го играят щастливо семейство.

В момента Анита е арестувана за убийството на съпруга си. Разследването обаче продължава. Засега версията е, че е „убийство по невнимание“.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *