Сензация! Лора Караджова бременна от младо гадже

Първото си дете очаква любимката на тийнейджърите Лора Караджова. Красавицата е бременна от приятеля си Валентин Савов, който е с 4 години по- млад. Двойката е заедно едва от два месеца, но вече очаква първото си бебе.

lora-bremenna

Лора Караджова признава, че полът на детето все още не е известен. Очаква се да се роди през есента. Певицата признава, че все още не й личи. Щерката на Данчо Караджов продължава да поддържа форма във фитнеса, въпреки бременността си.

lora-bebe
Лора и таткото Валентин

Според Лора Караджова, сега е било правилното време да стане майка. Преди година и половина обаче, отказът на певицата да роди дете от Део, стана причина за краха на дългогодишната им връзка. Русият водещ беше силно разочарован, че след толкова години любов, любимата му жена не желае да зачене от него.

Най- голямата мечта на Део е да има най- после свои деца. Блондинът бързо сменя гаджетата си през няколко месеца, когато разбере дали имат намерение да стават майки. Това е най- важното условие, на което трябва да отговарят, за да остане с тях.

Новината за бременността на Лора шокирала Део. Водещият не можел да повярва, че само до преди година и половина певицата го заряза, защото я притиска да стане майка, а сега вече чака първото си дете. А той, уви, все още не може да намери подходящата си половинка. Последната му приятелка е мулатката Мариана от Варна. Момичето беше сервитьорка, когато Део я срещна. Но двамата от няколко месеца се скриха от медийното внимание и не е ясно какво се случва с тях.

Лора Караджова. ВИЖ ВИДЕОТО:
http://youtu.be/FiQ1H8OqfVY

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *