Сензация! Слави Трифонов се помири с Любо Нейков и Марта Вачкова!

slavi-trifonov

Чудо! Дългогодишната неприязън между Слави Трифонов и бившите му колеги Любо Нейков и Марта Вачкова остана в миналото. Тримата се сдобриха по много мил начин, а инициатор на помиряването им беше Краси Радков.

В понеделник вечер актьорът от „Шоуто на Слави“ се включи в благотворителна инициатива в зала 1 на НДК, организирана от Шкумбата. В нея се включиха много актьори, сред които и Любов Нейков и Марта Вачкова.

Слави обяви, че Краси Радков му изпратил видео, което е лично, но той решил да го покаже и на аудиторията си.

slavi-kolegi

Краткото клипче включваше пожелания към Трифонов за празниците от Любо Нейков и Марта Вачкова, както и от Краси Радков, който бил инициатор на идеята.

След излъчването на видеото, Слави също поздрави бившите си колеги и им пожела много успехи.

Не е тайна, че Трифонов и Марта Вачкова бяха в много лоши отношения през годините. Актрисата никога не си е мълчала по темата, а на дълго и широко е обяснявала защо не питае топли чувства към бившия си колега от „Ку- ку“ и „Каналето“.

Вачкова не веднъж го е обвинявала за разпада на екипа на успешните продукции. Според нея, жаждата за власт на Слави е провалила легендарните предавания.

През годините актрисата отправи много нападки към Дългия, но и той не си е мълчал. Слави не веднъж се е гаврил с Марта Вачкова в шоуто си, а в автобиографичната си книга я нарича „интригантка“.

Любо Нейков пък изгуби приятелството на Слави, след като напусна екипа му и създаде своя собствена продуцентска компания. Трифонов прие действията му като предателство и двамата не си бяха говорили повече от 10 години.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *